Benvingut a l'Associació de Comerciants de Creu Coberta
Català  |  Castellano
[ Recuperar Contrasenya ]
Estàs a: Inici  |  Nota Legal
Empreses Associades
 

Nota Legal

Informació Legal

Aquesta plana Web, preparada amb una finalitat merament informativa, és propietat de l'Associació de Comerciants Creu Coberta, en endavant Creu Coberta.

El seu contingut està protegit per la legislació vigent de propietat intel·lectual, quedant expressament prohibida la seva reproducció (total o parcial), copia o emmagatzemada sense autorització expressa i per escrit de Creu Coberta.

Creu Coberta no assumeix responsabilitat alguna derivada de la informació d’aquesta Web, i es reserva el dret exclusiu de modificar i/o suprimir al seu arbitri i sense avis previ la informació continguda en ella.

Associació de Comerciants Creu Coberta: CIF G-58792979.

Política de Privadesa

Creu Coberta informa als seus usuaris que les dades personals que ens proporcionen formaran part d'un fitxer informatitzat que ha estat creat i mantingut sota la responsabilitat Creu Coberta domiciliat en Callao, 9, baixos, 08014 Barcelona.

L'única finalitat d'aquest fitxer és la tramitació de la informació que sol·liciti l'usuari.

Per a donar compliment amb l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal li informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades única i exclusivament per Creu Coberta, amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis.

A l'acceptar les presents condicions de política de privadesa, manifesto així mateix que he estat informat/da de les mateixes i que em comprometo al seu sencer compliment durant la meva visita a aquesta plana web.

 
 

DESTACATS

COL·LABORACIONS

  • Ajuntament de Barcelona
  • Catalunya Comerç

ELS NOSTRES SOCIS

Fundació Barcelona Comerç Ajuntament de Barcelona Promoció Econòmica Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya Facebook Twitter Blog Youtube
© Associació de Comerciants de Creu Coberta, 2020. Tots els drets reservats  |  Nota Legal  |  Mapa Web  |  Contactar  |  RSS
disseny: dommia
Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat