Campanya Visc Compro al Barri

L’Associació de Comerciants Creu Coberta inicia, aprofitant el primer dia d’obertura de tot el comerç a Catalunya sense cita prèvia, la campanya “Visc i compro al barri”. La campanya comunicativa inclou una animació que es distribuirà per les xarxes, xapes que es podran recollir a les botigues de l’eix comercial durant aquests mesos fins a l’estiu i adhesius que es repartiran a tot el comerç associat.

Amb aquesta campanya, l’eix comercial vol sensibilitzar els veïns del barri a tornar al comerç de proximitat. Segons Lluís Llanas, president de Creu Coberta, “el veïnat s’ha adonat de la importància que té el comerç per a la seguretat, la il·luminació i la vida al carrer”, i creu que ara és el moment de tornar a les botigues.

Amb el lema “Visc i Compro al barri”, es pretén conscienciar de la importància de les relacions socials i veïnals en les relacions de comerç, i evitar la tendència dels darrers anys que afavoria el comerç a grans plataformes de distribució. Segons Llanas, “tornar al comerç de proximitat, que sempre hem estat aquí, ens permet també avançar en conceptes com la sostenibilitat, la pacificació dels carrers i les relacions veïnals, que cada cop són més importants”.

Comparteix la notícia a les teves xarxes