Creu Coberta, comerç amic

L’eix comercial Creu Coberta presenta la campanya 

“Creu Coberta, comerç amic”

Amb la voluntat d’apropar els comerciants de Creu Coberta als clients, l’eix comercial inicia la campanya “Creu Coberta, comerç amic”. Per a la campanya s’han ideat diversos materials com un tríptic amb les fotografies de tots els comerciants, botiguers, dependents i gerents dels més de 200 establiments comercials de l’eix comercial; a més d’una exposició, una campanya radiofònica, i cartells que envairan els aparadors de l’eix.

Segons Lluís Llanas, president de Creu Coberta, l’objectiu és que els veïns i visitants de l’eix coneguin els rostres de tots aquells que hi ha darrera el taulell i, d’aquesta manera, apropar els comerciants als clients. “Sovint quan comprem a una botiga no ens preocupem de qui ens atén, d’on ve, com es diu o què pensa. Amb la campanya volem sensibilitzar a tothom sobre la necessitat de les relacions de proximitat a les botigues”, explica Llanas. “El més important és que els clients sàpiguen que dins de la botiga, o darrera del taulell d’un restaurant, hi trobaran un amic, una persona que aconsella, recomana, indica què és el millor per a cada client”.

En aquest sentit, la campanya també vol potenciar la proximitat. A través del fotògraf Fernan Descàrrega s’han realitzat fotografies de tots els establiments amb els seus treballadors. Els cartells resultants es podran veure a les portes i aparadors de cadascuna de les botigues, i també en una exposició a la Seu del Districte que s’inaugurarà a mitjans de juny. Segons Lluís Llanas, “cal trencar barreres entre els establiments i la clientela. Tots formem part del barri, tenim preocupacions similars, i històries paral·leles. Per això volem tornar a una relació botiguer-client com la que tenia lloc fa unes quantes dècades. Molt més pròxima, de coneixença, d’amistat”.

La campanya “Creu Coberta, comerç amic” podrà veure’s a tot l’eix des d’aquest mes de juny i fins passat l’estiu.

Comparteix la notícia a les teves xarxes

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp