Creu Coberta es converteix en un plató de cinema

Aquest cap de setmana, 19, 20 i 21 de desembre, participa en el 2n Concurs de Curts Ràpids Creu Coberta Shopping & Shooting. 3000 euros en premis!

Els propers dies 19, 20 i 21 de desembre, tots els cineastes amateurs i professionals estan convocats a rodar un curtmetratge a Creu Coberta. El concurs està obert a tothom, professionals o amateurs a qui agradi el cinema. Els participants podran enregistrar el curt amb qualsevol aparell, des d’una càmera sofisticada a un telèfon mòbil. El divendres 29, de 16 a 18h de la tarda, se’ls facilitarà un sobre amb les localitzacions, a l’entorn de Creu Coberta i una paraula clau que haurà d’inspirar el contingut del concurs.

Hem canviat l’horari de lliurament de les localitzacions, per tal que estudiants de totes les disciplines puguin venir a recollir-los fora d’horari lectiu. L’horari d’entrega dels curts, doncs, també s’allargarà fins dilluns a la mateixa hora de la tarda.

El guanyador s’endurà el Premi Hermes del comerç, una estatueta creada per l’artista Pessarrodona. I a més, de moment ja hi ha un premi econòmic de 2000 euros per al millor curt i 1000 euros per al millor director, i tot allò que ens portin els reis!
Els equips disposaran de 72 hores per idear, enregistrar, editar i presentar el curtmetratge. Tots ells convertiran Creu Coberta i els nostres comerços i entorns en un gran plató cinematogràfic, on els creadors podran esplaiar-se rodant les seves històries, i adaptant-les als paràmetres del concurs. L’any passat s’hi van presentar equips molt diversos, i els curts, que encara es poden veure al web, van tenir molts visionats.

Un cop rodats, els curts concursants es podran veure a la pàgina web del concurs i tothom podrà participar, escollint i votant el curt que més els agradi, per donar-li el premi del públic. Durant aquells dies, i fins la cerimònia de lliurament de premis, que serà el 16 de gener al teatre de l’escola Joan Pelegrí, es podrà votar pels premis del públic. Aquell dia, enmig d’una gala d’entrega dels premis del Concurs, els guanyadors rebran l’Hermes del comerç i el reconeixement del sector.

Al jurat hi ha noms com Silvia Munt, Manolo García, Xavier Bru de Sala, Clàudia Cos o Dafnis Balduz… També seran membres del jurat els guanyadors del certamen 2013 que, a més, rodaran un curt fora de concurs amb un actor conegut que els ha posat a disposició Creu Coberta. El curt s’estrenarà el 16 de gener a l’entrega de premis.

Comparteix la notícia a les teves xarxes

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp