CREU COBERTA, PRIMERA ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS CERTIFICADA PER L’ACOMPLIMENT DELS 17 ODS DE LA ONU

L’Associació de Comerciants Creu Coberta ha estat certificada com la primera associació de comerciants en acomplir els 17 ODS de les Nacions Unides.

La certificació l’ha realitzat el despatx de Carles Agustí, un dels màxims experts en governança i desenvolupament sostenible de l’estat, i que ha treballat als governs de Barcelona i de Catalunya els darrers anys.

La certificació s’ha obtingut després d’una auditoria que permet avaluar la tasca, objectius i funcions de l’Associació de comerciants els darrers mesos.

En un acte al Meeting Point, l’auditor Carles Agustí va entregar al president de l’eix comercial, Lluís Llanas, la documentació acreditativa i certificats d’aquest acompliment.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible, també coneguts com a Objectius Mundials, es varen adoptar per a tots els Estats membres el 2015 com una crida universal per a posar fi a la pobresa, protegir el planeta i garantir que totes les persones gaudeixin de pau i prosperitat per al 2030.

Els 17 ODS estan integrats, ja que reconeixen que les intervencions en una àrea afectaran el resultat de les altres, i que el desenvolupament ha d’equilibrar la sostenibilitat medi ambiental, econòmica i social. Tot el món és necessari per a aconseguir aquests objectius ambiciosos. Es necessita la creativitat, el coneixement, la tecnologia i els recursos financers de tota la societat per a aconseguir els ODS en cada context, i també la implicació del sector econòmic i comercial, per a la seva implementació i èxit al comerç.

Visita l’exposició que hi ha al Meeting Point explicant quins són aquests objectius.

Comparteix la notícia a les teves xarxes

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp