CREU COBERTA REP EL PREMI SUPERBARRI DE NEXTDOOR

En un acte al Meeting Point Creu Coberta, la plataforma veïnal Nextdoor va premiar el barri i eix de Creu Coberta com a “Superbarri”, per la seva gestió i dinamització de la plataforma. A Madrid, el barri premiat va ser el Barrio del Pilar.

Nextdoor funciona com a lloc de trobada virtual dels veïns d’un mateix territori, que en el cas del nostre barri es va batejar, en el moment de dividir la ciutat, com a Creu Coberta, i no segueix exactament el límit dels barris que decideix l’Ajuntament, sino que també té en compte els fluxes dels ciutadans i la població.

El Premi el va entregar la responsable a Espanya de Nextdoor, Joana Caminal, que va destacar la dinamització que ha fet Creu Coberta per fer partícips veïns, entitats i comerços en aquest espai virtual. A l’acte hi va assistir la regidora de comerç de Barcelona, Montserrat Ballarín, que es va declarar usuària de Nextdoor, a més dels regidors Jordi Castellana, d’Esquerra, i Jordi Martí, de Junts x Cat a més de nombrosos consellers de districte de diversos partits. La convocatòria es va fer seguint totes les mesures de seguretat.

Joana Caminal va entregar el premi al president de l’eix comercial Lluís Llanas, consistent en un xec de 200 euros, i una placa en forma del nom de carrers. Llanas va mostrar-se entusiasmat per ajudar a crear xarxa de veïns i comerç, elogiant la necessitat de plataformes com Nextdoor.

Comparteix la notícia a les teves xarxes

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp