Dos projectes vinculats a Creu Coberta, Premis Sants-Monjuïc 2020

L’activista veïnal poblesequí Màxim Montori, l’Associació Salvem la Música – Escola de Música Jam Session i els projectes de l’’Espai canalla’ de la Troca de Sants i ‘El viatge a la botiga de l’Àvia’ d’Artixoc són els guanyadors i guanyadores dels Premis Sants-Montjuïc 2020. 

L’entitat reconeguda amb el Premi Sants-Montjuïc al reconeixement col·lectiu ha estat l’Associació Salvem la Música – Escola Oficial de Música Jam Session, associat de Creu Coberta. En els més de 10 anys que han passat des del naixement de l’Escola Oficial de Música, centenars d’alumnes han passat per les aules d’una escola que s’ha consolidat com un dels centres de referència de l’educació musical superior de la ciutat. Simultàniament, l’entitat ha esdevingut un pol de dinamització cultural del barri de la Font de la Guatlla organitzant múltiples concerts i actes.

El Premi Especial a la Innovació 2020 s’atorga al ‘Viatge a la botiga de l’àvia’ d’Artixoc; un projecte de rutes històriques guiades i teatralitzades pels barris de Sants i Hostafrancs realitzat en col·laboració amb l’eix comercial Creu Coberta que promou la descoberta del patrimoni comercial i el comerç local i de proximitat.

Els Premis als guardonats i guardonades es lliuraran en una cerimònia que tindrà lloc el proper 9 de juny al Saló de Plens.

Felicitats a l’Elisabeth, a l’Àgia i als vostres equips.

Comparteix la notícia a les teves xarxes

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp