Èxit de la Prova Pilot de distribució sostenible

Aquest Nadal hem provat un sistema totalment sostenible de distribució dels productes dels nostres establiments a domicili, amb els vehicles sense emissions i la plataforma logística de proximitat de l’empresa CargoBici. A més, les encarregades de lliurar les comandes han estat persones amb algun tipus de discapacitat que treballen per a l’empresa d’inserció Can Cet.

L’acord per oferir gratuïtament el servei de lliurament a domicili dels establiments adherits ha estat entre el 15 de desembre i el 5 de gener i s’han fet més de 200 enviaments.

El Meeting Point de Creu Coberta, a la cantonada amb el tram de vianants del carrer de la Diputació, ha funcionat com a centre de distribució de proximitat. Les bicicletes de CargoBici, dissenyades exclusivament per a l’ús industrial, permeten fer lliuraments en el nucli urbà de la manera més ràpida i eficaç possible: a diferència dels cotxes o furgonetes, no tenen problemes per accedir o estacionar en determinades zones o carrers.

Aquesta experiència no només genera riquesa i ocupació local, sinó que també dona l’oportunitat d’oferir servei a domicili a les petites botigues que habitualment no en tenen. Amb CargoBici Creu Coberta hem provat la viabilitat de compartir les bicicletes de càrrega entre empreses, a més de les rutes i horaris de repartiment. La tecnologia de la plataforma permetrà implementar un servei logístic amb garanties i temps rècord per fer arribar al client aquests productes de proximitat.

Esperem seguir amb el servei quan concretem el desenvolupament i implementació de la proposta els propers mesos.

Comparteix la notícia a les teves xarxes

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp