HUMOR A L’HORA DEL VERMUT AL POBLE ESPANYOL!

Tornen les rialles al Poble Espanyol de Barcelona amb RiuVermut , la versió primaveral dels monòlegs de RiuEstiu

Aquest any, com que tenim més necessitat de riure que mai, l’emblemàtic recinte de Montjuïc ha decidit avançar el festival de monòlegs RiuEstiu, que coincideix sempre amb l’arribada de l’estiu, amb una iniciativa semblant perquè no hàgim d’esperar més: RiuVermut.

Monologuistes de primer nivell del panorama nacional actual actuaran a la Plaça Major del Poble Espanyol a l’hora del vermut. Fernando Moraño, Eva Cabezas, Miki DKai i Mag Marín seran alguns dels encarregats d’animar els migdies dels diumenges d’aquesta primavera. Humor, màgia, improvisació, bon ambient… tot el que pugui sorgir!

En aquest cicle de monòlegs, que se celebra a l’aire lliure, es pot prendre un vermut, una cervesa o vi amb una tapa abans, després o durant el descans de les actuacions amb servei a taula.

Ara per ara l’aforament està molt limitat, però pot ampliar-se pròximament en funció de les circumstàncies, per la qual cosa el Poble Espanyol recomana fer la reserva prèvia online.

Una proposta d’humor en majúscules, a l’aire lliure i amb el propòsit de fer gaudir als assistents d’un diumenge diferent, un diumenge per evadir-se dels problemes i respirar rialles. Què més es pot demanar? Que comenci l’espectacle!

Entrades des de 15€.

Comparteix la notícia a les teves xarxes

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp