I lake dance

Gran festival de Dansa al llac de l’Espanya Industrial

Els propers 19, 20 i 21 d’octubre, el parc de l’Espanya Industrial serà escenari del primer Festival de Dansa de Barcelona “I LAKE DANCE” en què agrupacions de dansa clàssica i contemporània dels nostres barris i de la ciutat podran mostrar als ciutadans les seves millors coreografies i espectacles.

El Festival vol ser un punt de trobada, tal i com explica Lluís Llanas, que serveixi per a atraure clients al nostre eix comercial, a través de la cultura. En aquest any del Comerç i la Cultura que organitza la Fundació Barcelona Comerç, la dansa ha estat el tema escollit pel nostre eix i, per això, es vol donar a conèixer aquesta expressió artística i difondre-la més del que ja ho és. “Després del cinema, de la literatura, i dels projectes que hem desenvolupat en cultura, ara toca el sector de la dansa”, ha explicat Llanas. En el Festival hi participaran grups com La Companyia, el BCN City Ballet, Xauru, l’Associació Espejismo a Contraluz, DancEmotion, entre d’altres.

La dansa és una forma d’expressió artística que ja s’ha desenvolupat sovint a Creu Coberta. Anualment, i en el marc de la Mostra de Comerç, la dansa forma part de la programació habitual dels escenaris. A més, el Meeting Point ha estat sovint l’espai que ha acollit master class d’alguns grups de dansa del nostre entorn, i l’hem incorporat a moltes de les nostres activitats, com la campanya de Nadal, o les fires al carrer.

Amb aquest nou projecte, volem posar a l’abast dels nostres veïns diversos espectacles professionals de dansa, que compaginin clàssica i contemporània. Per això, per exemple, La Companyia presentarà un extracte de Giselle, i el BCN City Ballet la coreografia de La Consagració de la Primavera d’Stravinsky. Diverses coreografies contemporànies tindran lloc al llarg del cap de setmana a càrrec de Xaurú i DancEmotion.

S’han previst tres dies d’espectacles, divendres a la nit, amb la programació d’un espectacle de dansa clàssica, dissabte a la nit, amb un espectacle de dansa contemporània, i diumenge a la tarda, de nou amb un espectacle de dansa clàssica. L’escenari se situarà al costat del Llac de l’Espanya Industrial, amb el qual el públic podrà gaudir d’unes vistes immillorables des de les graderies del Parc de l’Espanya Industrial. Un espectacle complert, amb música molt diversa i amb una varietat d’estil de dansa professional molt ampli.

PROGRAMA

Divendres 19
20h – Inauguració del Festival. “La Consagració de la Primavera” d’Stravinsky i “Tablada” amb el BCN City Ballet

Dissabte 20
12h – Assajos oberts i Master Class de ballet, contemporani i jazz. Amb DancEmotion
18h – “Enjoy”, “Move your body” “Jazz i Heroes” “Social Animal Short Documentary” The Project Dance i Xauru
20h – “Breaking the rules”, “These Days”, “Prou”, “Fly & Fall”, “Resiliencia”, “Bolero” “Samba”, amb DancEmotion i Xauru

Diumenge 21
12h – Master Class. Amb Espejismo a contraluz
18h –Giselle d’Adam. 1r Acte. Ball de Graduació. Amb la Companyia
19.30h – Entrega de guardons

Entrada Lliure

Comparteix la notícia a les teves xarxes

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp