Ciutadans per a un món responsable

Exposició al Meeting Point Creu Coberta

El Canvi climàtic suposa un gran repte per als ciutadans. Si no hi posem remei entre tots, el futur serà bastant més complicat del que ens pensem.

Aquesta exposició, pionera al Districte en la qual el públic pot conèixer el que podem arribar a viure les futures generacions si no aturem el canvi climàtic. Es tracta d’una exposició que vol sensibilitzar tots els visitants del Meeting Point perquè coneguin què pot passar i què podem fer, ja sigui en la nostra vida diària a Hostafrancs, a Barcelona, o en els nostres països respectius d’origen, si és que la visita un turista.

La mostra es podrà visitar a partir del 20 de setembre. Durant aquest període, entorn a l’exposició s’articularà un ampli ventall d’activitats relacionades amb el debat de la crisi climàtica. De moment, preveiem activitats sobre la gestió de l’aigua, l’estalvi energètic, el turisme sostenible, i moltes coses més. Amb elles, volem conscienciar del problema que ja tenim, i de com el resolem entre tots.

Un dels elements que volem tractar amb especial cura és la gestió de l’aigua. Com consumim, de quina forma, a quin cost per a nosaltres i per al medi ambient, i quines són les reserves que disposem. Creiem que és un assumpte en que cal aprofundir molt, i per això volem treballar-ho amb els principals agents, entitats i actors d’aquest sector.

La sostenibilitat és un principi fonamental dels processos de planificació i construcció per assegurar que la energia i l’aigua s’utilitzen de manera eficient. Des del comerç del nostre barri, des dels empresaris de base, des de la ciutadania organitzada, hem de posar la primera pedra en aquesta direcció.

L’exposició serà accessible a totes les persones amb alguna discapacitat ja que inclourà beacons col·locats per la Xarxa Oberta, tal i com ja s’ha implementat en els comerços del nostre carrer.

Us hi esperem!