‘Converses del Meeting Point’, col·loqui setmanal en clau de barri

Ràdio Hostafrancs
Dijous a les 20h

Des del nou estudi de ràdio ubicat en l’espai de Meeting Point de Creu Coberta, gràcies a un acord de col·laboració amb l’associació de comerciants de Creu Coberta, s’emet a partir de desembre un programa setmanal de col·loqui per on passaran representants de la vida associativa, cultural, econòmica i política del barri.

Es tracta del nou programa ‘Converses del Meeting Point”, que vol ser un fòrum de diàleg permanent dels reptes que te el barri. La continuïtat de la Superilla, la definició del projecte del futur equipament públic Creu Coberta-Diputació, la necessitat de millora en materia de civisme i seguretat o la crisis del comerç de proximitat seran, entre altres asssumptes, materia de debat.

El primer programa es va emetre el dijous 5 de desembre a les 20 h i els participants a la tertúlia varen ser el conseller del barri d’Hostafrancs, Jaume Gaixas, el president de l’associació de veïns d’Hostafrancs, Josep Ortiz i el president de l’associació de comerciants de Creu Coberta, Lluís Llanas.

El programa es gravarà durant la primera mitat de la setmana i s’emet els dijous a les 20 h amb vàries reemissions posteriors (divendres a les 9h, dissabtea a les 9 h i diumenge a les 21 h). Les ‘Converses del Meeting Point’ es difondran també en podcast a través de la web radiohostafrancs.cat i de les xarxes socials.