Òpera al comerç de Creu Coberta

Òpera al Comerç és un nou projecte de Barcelona Comerç, emmarcat dins de les activitats de l’Any del Comerç i la Cultura, en el que Creu Coberta com a eix també hi participa.

Més de 200 comerços de Barcelona protagonitzen una iniciativa inèdita fins ara a la ciutat: les tendes de proximitat dels Eixos acolliran fins a 1890 actuacions de cantants d’òpera que interpretaran àries i cançons napolitanes, relacionant cada peça lírica amb l’activitat del comerç que acull l’actuació.

Totes les actuacions comencen de forma simultània a les 17.30 h i es repetiran cada 15 minuts fins a les 20.30 h, facilitant el passeig de tenda en tenda a tots aquells que vulguin escolar les diferents peces.

Per aquesta activitat es compta amb la col·laboració de l’Òpera Jove de Catalunya, amb els cantants següents: el contratenor Sergio Monsalve, la mezzosoprano Andrea Orjuela, la soprano Charo Tris, Fernando Álvarez i Toni Galera, junt amb noves veus i estudiants del Conservatori del Liceo i de l’ESMUC, como el colombià César Cortés, recent Premi de la Lírica en el Real Cecle Artístico.

Òpera al Comerç vol, d’aquesta manera, apropar aquest gènere líric a tots els ciutadans de la ciutat, a més  de reforçar el coneixement del comerç de proximitat de Barcelona.

Comparteix la notícia a les teves xarxes

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp