Publicacions

La Creu Coberta, història d’un carrer

Amb motiu de l’Any del Llibre i la Lectura, l’Associació de comerciants Creu Coberta va editar aquest conte, que explica la història d’un carrer tan emblemàtic amb textos d’Alejandro Pola i dibuixos de Roser Rius.

Editat el 23 d’abril de 2005

Creu Coberta en relleu

Som comerciants, però sobre de tot som associació i som barri. Seguint aquest principi vàrem publicar aquest llibre que es va incloure en la campanya Creu Coberta en relleu, en el que es pretén trencar tota una sèrie de clixés i de tabús que es tenen vers les persones invidents, perquè d’aquesta manera podem aprendre a entendre’ns, a respectar-nos i a viure Creu Coberta junts d’una manera còmoda i agradable. Cal aprendre moltes coses, per part de tots. Aquest, és un primer pas.

Els textos són de Cristina Tormo i dibuixos de Karles Sànchez.

Editat el 2008

Història d’una il·lusió

Amb motiu de la celebració del nostre 40è aniversari (1968-2008), l’Associació de comerciants Creu Coberta va publicar un petit recull d’anècdotes, curiositats i fets que han marcat la seva història.

El llibre es composa d’un relat autobiogràfic novel·lat que repassa els grans i petits esdeveniments que s’han donat en aquests 40 anys, i una sèrie d’entrevistes a alguns dels seus protagonistes.

Textos d’Àlex Pola i entrevistes de Marta Campo

Editat el 2008

Te’n recordes?

Com a col·laboració amb la Marató de 2013 per a les malalties degeneratives que organitza TV3, i per donar suport a la iniciativa es va editar aquest llibre, que ens porta les curiositats en imatges d‘un barri que és el nostre.

En comprar aquest llibre ajudaràs a que els records del barri no s’esvaeixin.

Textos d’Albert Torres

Editat el 2013

Compartint experiències

L’Associació de comerciants Creu Coberta i la dinamització comercial d’un territori

Aquest llibre blanc ha estat elaborat per compartir la nostra experiència com a Junta i voluntaris d’una entitat dedicada al món del comerç. Hem incorporat elements tan diversos com la cultura, la reivindicació social, l’urbanisme, la solidaritat… com a elements propis del nostre entorn i la nostra vida quotidiana, perquè creiem que el nostre taulell ha de ser una part més d’aquesta xarxa de relacions que és el nostre carrer, el nostre barri i la nostra ciutat.

Editat el 2015