Qui som

Benvinguts a Creu Coberta

L’eix comercial de Creu Coberta és un dels més coneguts de Barcelona, amb més de cinquanta anys d’associacionisme comercial, i que avui agrupa els comerços, serveis i empreses del barri d’Hostafrancs i la seva àrea d’influència principal.

El comerç en l’era digital viu en constant canvi, amb nous fluxes, amb horaris diversos, amb veïns nous i amb un impacte del turisme destacat a tot el nostre entorn. Convertir permanentment en oportunitats tots aquests elements és el fet diferencial i l’aposta d’una associació de comerciants, sempre a punt.

Coneix-nos i apunta’t a l’eix!


Amics, benvinguts al web de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta.

Aquest és l’espai on trobaràs tot el que necessites per conèixer-nos i per poder gaudir dels nostres serveis. Nosaltres, com a associació de comerciants, vetllem per a que el comerç del nostre barri sigui competitiu, de qualitat i compromès. Som veïns que treballem jornada rere jornada perquè tots vosaltres pugueu trobar tot el que necessiteu prop de casa, sense oblidar la feina constant per millorar els serveis i la vida quotidiana del nostre barri.

En aquest web hi trobaràs informació sobre tots nosaltres, on poder adquirir un producte, quines activitats realitzem o, si ets comerciant, com fer ús dels nostres serveis. Esperem que us sigui útil.

Lluís Llanas
President de l’Associació Creu Coberta

Creu Coberta vol ser un eix dinàmic, competitiu, sostenible, treballador, i amb moltes ganes de millorar el teixit econòmic, social i veïnal d’Hostafrancs, el nostre barri.

La Junta Directiva

L’Associació la formem més de 300 comerços dels carrers de Creu Coberta i entorns.

Per poder treballar de forma més efectiva, l’Associació compta amb una junta directiva formada per comerciants i empresaris de tots els àmbits comercials, a més a més de voluntaris i professionals dels àmbits econòmic, comunicatiu o associatiu.

La junta executiva la formen deu persones, i la junta general la formen una quarantena, entre els comerciants més actius, amb disposició d’ajudar en el dia a dia a l’eix. Gràcies a la junta es coordinen i tiren endavant la major part dels projectes de l’associació.

Creu Coberta treballa en projectes solidaris, contra la violència de gènere, per a la sostenibilitat i per a la integració de nouvinguts i persones amb discapacitats.

Vols ser soci de l’Associació de Comerciants i Veïns de Creu Coberta?

Només has de tenir ganes de treballar per al teu barri i per al seu teixit comercial. Actualment més de 300 establiments de Creu Coberta i els carrers de l’entorn i veïns a títol particular formen part de l’Associació.

La quota mensual que abonen els comerços associats a Creu Coberta es destina integrament al manteniment de les activitats i serveis de l’associació i és una forma d’inversió en un projecte comú de millora del teixit comercial. Creu Coberta desenvolupa projectes de publicitat conjunta i de promoció de l’eix, organitza fires comercials i activitats obertes al públic per atraure clients i veïns al nostre eix, desenvolupa tasques socials, cursos i altres serveis per als associats.

Les nostres iniciatives tenen el reconeixement dels premis

Els premis els hem guanyat tots plegats, perquè sense la col·laboració i participació de tots els socis no hauria estat possible

Telèfon 
93 332 17 07

Callao 9
08014 Barcelona

Correu electrònic
info@creucoberta.com