SETMANA DE L’ARQUITECTURA A CREU COBERTA

L’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Fundació Mies van der Rohe, en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD, impulsen la Setmana d’Arquitectura 2021, una iniciativa compartida que tindrà lloc del 6 al 16 de maig en una edició híbrida, presencial i en línia.

El dissabte 8 de maig, el Meeting Point Creu Coberta serà l’escenari de la celebració al barri de la Setmana de l’Arquitectura, coordinada en col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya i el Retail Institut Design. En aquesta jornada, l’arquitecte Miquel Àngel Julià i el periodista Albert Torras parlaran de les relacions entres comerç, patrimoni, arquitectura i urbanisme, a partir del nostre barri i la ciutat i després tindrà lloc una ruta pel comerç del barri, en que es posarà en valor diversos aspectes del comerç d’avui.

En la ruta es podrà veure diversos aparadors de l’eix comercial que seran reinterpretats amb diorames, que inclouran fotografies antigues del barri retallades per donar sensació de volum. Les fotografies seran extretes dels llibres Sants, desaparegut i Sants, La Festa Major, del periodista Albert Torras. Podreu veure la llista a les nostres xarxes ben aviat!

Comparteix la notícia a les teves xarxes

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp